Inox cvetlična korita

Široka ponudba sodobno oblikovanih cvetličnih korit, ki dodajo vašemu ambientu prefinjenost in eleganco. Cvetlična korita prilagajamo tudi vašim željam.

 

Inox cvetlična korita najvišje kakovosti  

Inox cvetlična korita Bevec bodo v vaš prostor vnesla moderen, brezčasen slog. Odlikuje jih minimalističen, a nadvse eleganten dizajn, ki ga dopolnjuje izjemna raven kakovosti. Vsa korita za rože so namreč izdelana iz nerjavečega jekla, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo, ohranja brezhiben izgled in je obenem ekološko nevtralno. Naj gre za zunanja korita za rože ali zgolj za kovinske vložke – z Inox izdelki Bevec sta vrhunska oblika in trajna zasnova samoumevni.

Korita za rože po meri

Korita za rože Bevec so na voljo v najrazličnejših oblikah in dimenzijah, s čimer lahko do potankosti ustrezajo vašemu prostoru. Tako v dolžino kot tudi v širino in višino lahko merijo med 350 in 1200 mm. Obenem jih je mogoče odeti v široko paleto barv. Med standardne barve korit spadajo črna, antracitna, korten in bela, izberete pa si lahko tudi katero koli barvo na lestvici RAL – od rožnate ali rdeče vse do modre, zelene, rjave in celo črne. Kliknite na povezavo in uživajte v mavrici barv, ki lahko krasijo vaša nova cvetlična korita. Vsak model si je prav tako moč omisliti s coklom ali brez. Tako si boste vedno lahko izbrali korita za rože, ki se bodo popolnoma prilegala vašemu prostoru.

Oblika za vsakogar

Okrasna korita za rože Bevec se ponašajo z mnogimi oblikami, od klasičnih do takšnih, s katerimi bo vaš prostor resnično izstopal. Za minimalističen izgled so tu korita v obliki kocke (serija Cube), pristašem funkcionalnosti pa se bodo zagotovo dopadla podolgovata cvetlična korita serije Rectangular, ki omogočajo kombiniranje večjih različnih rastlin.

Elegantna visoka korita Tower so kot nalašč za mlada drevesa, medtem ko bodo ljubitelji zaobljenih linij svoja korita za rože izbirali med modeli Round. Za tiste, ki si želijo nekaj posebnega, sta kot nalašč liniji Tapered in Half Tapered, ki ju sestavljajo koničasta ali delno koničasta korita, domačni, rustikalni ureditvi pa se bodo najbolje podali modeli iz linije Special, ki jih krasijo vgravirani vzorci. Če ste radi v trendu, pa nikar ne spreglejte cvetličnih korit Special Grass, ki navdušujejo z modernimi odprtinami v obliki travnatih bilk. Zakaj bi bila vsa okrasna korita za rože enaka, ko pa je pestrost oblik in slogov toliko zabavnejša?

Cvetlična korita za zunanje in notranje prostore

Cvetlična korita Bevec so po zaslugi premišljenega dizajna in prilagodljivosti primerna za vrsto ureditev in slogov. Lahko jih uporabite kot zunanja korita za rože in z njimi popestrite vrt, teraso, balkon ali dvorišče, prav tako pa jih brez težav umestite v kateri koli notranji prostor. Zgolj izberite obliko in dimenzije, dodajte svojo najljubšo barvo in poskrbite, da v vašem domu ne bodo izstopale le rože, pač pa tudi cvetlična korita. Zaradi nevtralnega sloga se bodo odlično izkazala kot okrasna korita za rože v vaših poslovnih prostorih, s svojo eleganco pa bodo poskrbela, da bodo vaši ambienti sijali tudi, ko rože ne bodo cvetele.

Za dekoraterje ali vrtičkarje

Inox cvetlična korita Bevec so odlična izbira za vse, ki bi zunanjim ali notranjim površinam radi vdihnili poseben pečat in si želijo vrhunskih okrasnih korit za rože vseh vrst. Zaradi velike izbire dimenzij in odpornosti, ki jo zagotavljajo nerjaveče jeklo in kakovostne barve, pa so odlična tudi za novodobne mestne vrtičkarje. V današnjem hitrem tempu življenja namreč lasten vrtiček ni nekaj samoumevnega, sploh v urbani džungli večjih mest ali blokovskih naselij.

Inox cvetlična korita Bevec so tako odlična alternativa za tiste, ki želijo svež paradižnik ali omamne začimbe pridelovati kar na balkonu, terasi ali okenski polici. Zgolj pazite, da pravo obliko združite s primerno dimenzijo, in zunanja korita za rože bodo postala odličen prenosni vrt. V hladnejšem delu leta cvetlična korita nato enostavno umaknite v stanovanje in poskrbite, da bodo sobne rastline imele v čem sijati. Ni jih namreč malo, ki pravijo, da je izbira korita za rože skorajda bolj pomembna kot tisto, kar raste v njih.

Slog po vaši meri, materiali po meri rastlin

Se sprašujete, s kakšnimi materiali bi napolnili svoja korita za rože, da bo cvetje čim dlje obdržalo čudovit izgled? Pri Bevcu za najugodnejšo rast vaših rastlin priporočamo, da na dnu uporabite tanjši drenažni slog iz gramoza in ga prekrijete s tkanino (vrtni flis), da preprečite vdor zemljine. Nato dodajte debelejšo plast obogatene vrtne prsti, na vrhu pa zastirko iz lubja, ki bo zadržalo vlago, ščitilo rastline pred temperaturnimi nihanji in služilo kot gnojilo. Tako boste poskrbeli, da bodo vaša cvetlična korita gostila imenitno in zdravo cvetje.

Zunanja korita za rože s toplotno izolacijo

Vsa korita za rože Bevec se ponašajo s termoizolacijo, ki tudi v spremenljivih vremenskih pogojih zagotavlja stabilno temperaturo in s tem optimalno varuje vaše rastline. V kombinaciji s pravo zastirko bodo cvetlična korita Bevec tako obvarovala rastje in ne glede na zunanje temperature poskrbela za brezhibno cvetje.

Kako učinkovito izbrati okrasna korita za rože?

Kakšna cvetlična korita so najprimernejša za vas, je v prvi vrsti odvisno od tega, kako želite urediti svoj prostor. Želite, da je ta zabaven in sproščen? Potem so na mestu nenavadne oblike, kot so denimo koničasta cvetlična korita. Če pa je vaš cilj resen, profesionalen izgled, bosta najbolj na mestu klasična kockasta ali podolgovata oblika. Bi radi v prostoru ustvarili občutek domačnosti ali poskrbeli, da dvorišče ne bo izgledalo tako prazno? Razmislite o rustikalnih cvetličnih koritih z vzorčki ali pa bodite drzni in si za zunanja korita za rože omislite posebno linijo Special Grass z modernimi odprtinami.

Pri izbiri korita za rože obvezno upoštevajte tudi namembnost. Če želite korito pogosto prestavljati iz prostora v prostor, so morda ustreznejše nekoliko manjše dimenzije, ki omogočajo lažje prenašanje, pa četudi vaš izbrani prostor z lahkoto sprejme večja okrasna korita za rože. Tudi pri izbiri barve korita poleg oblike in barve rastline pazite na namembnost korita in dobro razmislite o tem, kakšne načrte imate s prostorom. Če niste prepričani o tem, za kaj vse boste cvetlična korita uporabili ali kako bo vaše stanovanje ali dvorišče izgledalo v prihodnosti, svetujemo klasične barve, kot so siva, bela, črna ali rjava. Če ste radi spontani ali se prek dekoracij radi izražate, pa poskrbite, da bodo vaš edinstven slog odražala tudi vaša okrasna korita za rože. Sprehodite se po lestvici RAL in poskrbite, da bodo vaša nova cvetlična korita prav tako pisana kot cvetje v njih.

Cvetlična korita
51

Stranke o naših storitvah

Cvetlična korita Bevec že tretje leto krasijo naše dvorišče. Kljub izpostavljenosti spremenljivemu vremenu v vseh letnih časih so ohranila svoj originalen izgled. Super izdelek, tako da razmišljamo tudi o nakupu dodatnih korit za vikend.
Don N. | Novo mesto